Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Make-up


Make-up online. Vandaag besteld is morgen in huis.

MAKE-UP BIJ SKIN AFFAIR
Skin Affair heeft naast alle dagcrèmes, nachtcrèmes en lotions ook een assortiment aan make-up. Van losse poeder tot vaste poeder van foundation tot CC-cream en BB-cream, u vindt ze allemaal bij Skin Affair!


BB-Cream en CC-Cream

Iedereen heeft ondertussen nu wel gehoord van BB-Cream en CC-Cream maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee? BB staat voor Blemish Balm en is goed vergelijkbaar met een foundation. Het egaliseert de huid en camoufleert rode vlekjes en oneffenheden. Máár daarnaast is het ook nog een gezichtsverzorgende crème. Wat vooral opvalt bij een BB-Cream is de verzorgende, regenererende en beschermende werking. De meeste BB-Creams hebben namelijk een hoge SPF wat de huid weer beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Een BB-Cream dus alles in een en dat is handig want wie heeft er nou eigenlijk zin om ’s morgens met vier verschillende potjes in de weer te zijn als het ook allemaal uit één tube kan komen? 

Na de introductie van de BB-Cream werd ook de CC-Cream geïntroduceerd. CC staat in dit geval voor Color Correcting of Color Control. Eigenlijk doet een CC-Cream alles wat een BB-Cream ook doet: camoufleren, hydrateren en beschermen. En wat de CC-Cream dus onderscheid van de BB-Cream is dat deze ook de huidskleur corrigeert. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »