Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity


HYALURON-FILLER + ELASTICITY - VERBETERT ELASTICITEIT EN VULT RIMPELS OP VAN BINNENUIT

Naarmate onze huid ouder wordt, verandert ook de structuur. Elasticiteit en stevigheid nemen af, terwijl er meer rimpels ontstaan. Het verlies aan elasticiteit in combinatie met zichtbaar meer rimpels is aanvankelijk de grootste zorg voor vrouwen met een ouder wordende huid.

De productlijn Hyaluron-Filler + Elasticity is speciaal ontworpen om beide problemen aan te pakken en biedt meerdere voordelen omtrent anti-huidveroudering. Zowel de dag- als nachtcrème bevatten Arctiin (bewezen effectief bij het versnellen van de vernieuwing van collageen in de huidcellen) en Silymarin (een krachtig antioxidant dat het collageen in de huidcellen beschermt en elasticiteit behoudt). De formule bevat eveneens Hyaluronzuur dat rimpels zichtbaar vermindert.

De crèmes voeden een dunner wordende en broze huid en verstevigen de huidstructuur door verbetering van elasticiteit en vullen rimpels op van binnenuit. De producten laten de huid stevig en zacht aanvoelen en zorgen ervoor dat deze er fris en stralend uitziet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »