Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Eucerin AQUAporin Active


Eucerin AQUAporin Active Gezichtsverzorging. Voor intensieve en langdurige hydratatie van binnenuit.

AQUAPORIN ACTIVE GEZICHTSVERZORGING- VOOR INTENSIEVE EN LANGDURIGE HYDRATATIE VAN BINNENUIT

Feit: De huid heeft water nodig om efficiënt en effectief te kunnen functioneren. Een goed gehydrateerde huid is niet alleen zacht en soepel maar ziet er tevens stralend uit. Een vochtarme huid heeft een verstoorde natuurlijke vochtbalans en kan daardoor trekkerig aanvoelen. De huid die in deze conditie is, is extra gevoelig voor cosmetica en extra gevoelig bij blootstelling aan slechte weersomstandigheden. Kortom een optimale hydratatie balans is essentieel voor de gezondheid van de huid. 

De gezichtsverzorging is ontwikkeld om de huid diep en langdurig te hydrateren. De formules met de natuur identieke stof Glucoglycerol stimuleren de activatie van het huideigen hydratatienetwerk door de aanmaak van nieuwe aquaporines. Aquaporines zijn natuurlijke hydratatie-kanaaltjes die zich bevinden in de celmembranen. Ze reguleren het transsport van water- en glycerol moleculen in en uit de cellen. Dit houdt in dat de aquaporines een natuurlijk hydratatienetwerk vormen, wat een optimale vochtbalans van de huid van binnen uit bevordert.

Onafhankelijk van het huidtype kan de huid soms gedehydrateerd zijn. Deze producten zijn daarom toegespitst op verschillende huidtypen. De producten bieden een diepe, 24-uur durende hydratatie, ze verzachten een trekkerige huid en maken deze glad en soepel. De producten zijn klinisch en dermatologisch getest en zeer geschikt voor de droge huid. Alle producten zijn vrij van parfum en parabenen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »