Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

AHAVA Time to Revitalize


AHAVA Time to Revitalize online bestellen. Ontdek de Dode Zee met Ahava. Vandaag besteld is morgen in huis.

TIME TO REVITALIZE - ANTI-RIMPEL WERKING EN VERSTEVIGING VAN HET GELAAT

De Extreme-productlijn is speciaal geformuleerd met ingrediënten afkomstig van 's werelds extreemste plekken. Het laagste punt op aarde; de Dode Zee en het hoogste punt op aarde; de Himalaya. De producten bieden de ideale oplossing voor mensen met een hectische lifestyle die blootgesteld worden aan interne en externe stressfactoren welke leiden tot vroegtijdige huidveroudering.

Van het laagste punt op aarde tot de hoogste piek ter wereld! Extreme! Soms moet je extreem handelen voor een gezond evenwicht. Toen AHAVA een formule wilde ontwikkelen die op de natuur geïnspireerd is om de tekenen van huidveroudering bij de rijpe huid op een doeltreffende manier te herstellen zijn ze dus van de Dode Zee, het laagste punt op aarde naar de hoogste regionen van de Himalaya getrokken.

De ingrediënten die huidveroudering tegengaan die we vonden op deze twee uitersten hebben een beduidende impact, ze beschermen de jonge en gezonde huid tegen barre weersomstandigheden. Samen zorgen ze voor een krachtig en doeltreffend complex dat de ouder wordende gelaatshuid een nieuwe boost geeft door rimpels aanzienlijk minder diep te maken en de huid steviger en jeugdiger te maken.

De Dode Zee - het laagste punt ter wereld - en de Himalaya - het hoogste punt op aarde - delen gelijkaardige noden voor de huid.

Belangrijke huidverzorgingsoplossingen worden bereikt door het combineren van actieve Dode Zee mineralen met natuurlijke extracten uit de Himalaya. "Adaptogenen" - vertalen de kracht van natuurlijke ingrediënten die overleven en gedijen in extreme omstandigheden naar gebruik voor de huid die constant blootgesteld wordt aan radicale omgevingssituaties: hectisch stadsleven, dagelijkse stress, slechte eetgewoontes en blootstelling aan de zon.

Extreme

Een synergetische compositie van natuurlijke Dode Zee mineralen en natuurlijke extracten uit de Himalaya verbetert de huidconditie, doet de huid herleven en verjongt haar!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »