Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Ik ben op zoek naar
Haartype
Filter de resultaten

Verzorging voor voller haar


Dercos Densi-Solutions shampoo online bestellen. Vandaag besteld is morgen in huis.

DERCOS DENSI-SOLUTIONS DÉ OPLOSSING VOOR FIJN EN DUN HAAR


De afname van haarmassa

Afname van haarmassa bij vrouwen kan teruggeleid worden tot 2 oorzaken:
1- Tijdens zijn levensfase beweegt de haarfollikel zich in de hoofdhuid van 4mm tot aan het oppervlakte. Hoe dichter de haarfollikel zich bij de oppervlakte van de hoofdhuid bevindt, hoe kwetsbaarder de haarfollikel is voor agressie van buitenaf: UV, vervuiling, warmte door een haardroger, haarkleuringen... De cumulatieve schade, veroorzaakt door herhaaldelijke blootstelling aan deze agressie, zullen de haarschubben doen afslijten waardoor de haarfollikel diep in de cortex wordt aangetast.
2 - Naarmate men ouder wordt kunnen er verschillende fysiologische veranderingen in de haarcyclus optreden waardoor de haarvezel dunner wordt, de haardichtheid vermindert en het haar breekbaarder wordt.


Gevolg afname van haarmassa


Verlies van weerstand van het haar; de haarvezels worden steeds breekbaarder en minder resistent tegen agressies. De afname van dikte van het haar; de haarvezels worden dunner. De paardenstaart is duidelijk dunner.
Afname van de hoeveelheid haren; het aantal groeiende haren neem af. Afname van de totale haarmassa; het haar is minder dekkend, scheidingen worden zichtbaarder.


Wij raden aan Dercos Densi-Solutions 


Vichy Dercos Densi-Solutions is geschikt voor vrouwen met gebrek aan haarvolume en/of fijn haar die hun haarmassa willen herstellen en meer volume, glans en weerstand wensen. De actieve ingrediënten van Dercos Densi-Solutions bewijzen hun doeltreffendheid tegen fijn, dun haar.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »