Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Acne huidverzorging


Acne huidverzorging online. Vandaag besteld is morgen in huis.

VERZORGING VOOR EEN HUID MET ACNE

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan verpesten. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen. Skin Affair heeft een groot assortiment aan producten om in ieder geval te bestrijding tegen te gaan.

Vichy Normaderm bij onzuiverheden

Puistjes, roodheid, onzuivere huid? Een effectieve verzorgingsroutine is belangrijk voor het bestrijden van onzuiverheden op de huid. De Normaderm-lijn is gericht op een grondige zuivering en verzorging van de onzuivere huid. 

Eucerin DermoPure voor de onzuivere en acnegevoelige huid

De producten van DermoPure bevatten milde doch effectieve reinigers en een selectie verzorgingsproducten die speciaal zijn samengesteld voor de acne-gevoelige huid. Veel van deze producten zijn tevens geschikt voor gebruik tijdens een medische acnebehandeling.

Speciale make-up om acne te camoufleren

De lijn Toleriane Teint van La Roche-Posay heeft een hoog dekkend vermogen en camoufleert huidfoutjes, ook ernstige, en geeft een egale, onberispelijke teint. De texturen laten zich makkelijk uitstrijken en moduleren voor een natuurlijk make-up resultaat, met maximaal respect voor de gevoelige huid. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »