Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Ahava 30 Years Collection - Limited Edition


Voor deze AHAVA Limited Edition Collection portretteren kunstenaars van over de hele wereld hun persoonlijke notie van schoonheid.

AHAVA 30 YEARS LIMITED EDITION

ONTVANG TIJDELIJK EEN SLEUTELHANGER CADEAU BIJ UW LIMITED EDITION BESTELLING*

Tientallen jaren van onderzoek aan de kust van de Dode Zee, waarbij de kracht van de wetenschap wordt gecombineerd met het begrip van de elementen van de natuur. De aarde van AHAVA is de Dode Zee en deze elementen worden gebruikt om innovatieve producten te creëren die de tijd laten stoppen, voor een jeugdige uitstraling, van binnenuit verlicht.

Voor het 30-jarig jubileum van AHAVA creëerde AHAVA een speciale Limited Edition lijn van producten, die schoonheid opnieuw definieert. Geïnspireerd door vrouwen over de hele wereld, geloven we dat schoonheid geen leeftijd, geen grootte, geen kleur en geen grenzen heeft.

Dit 30-jarig jubileumconcept is gebouwd met het doel conventies te doorbreken en grenzen te overschrijden in veel levensaspecten. Voor deze AHAVA Limited Edition lijn portretteren kunstenaars van over de hele wereld hun persoonlijke notie van schoonheid. Hun kunst is omgezet in een serie producten in beperkte oplage.

Een speciaal iconisch logo, versterkt het concept dat wordt geportretteerd door deze prachtige kunstwerken. Het kleurenpalet dat is gekozen is zowel vrouwelijk als dominant, en geeft tegelijk de boodschap van kracht en schoonheid weer. 

*voor deze actie geldt zolang de voorraad strekt

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »