Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Lipverzorging


Lipverzorging online. Vandaag besteld is morgen in huis.

 

LIPVERZORGING VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDENHeeft u soms last van schrale lippen? In sommige weersomstandigheden kunnen uw lippen wel wat extra verzorging gebruiken. De producten in ons assortiment lipverzorging bieden de verzorging die uw lippen nodig hebben. Extremere weersomstandigheden, zoals erg warm of erg koud weer, of juist de overgang tussen weersomstandigheden zorgen er vaak voor dat u last krijgt van droge lippen. Droge lippen zijn erg vervelend, omdat er dan vaak ook pijnlijke scheurtjes ontstaan. Met een goede lipverzorging, zoals een balsem of een lipstick, zorgt u ervoor dat uw droge lippen voldoende worden gehydrateerd en verzorgd.

Lipverzorging in de zon

Wanneer u voor langere tijd in de zon verblijft is het verstandig om niet alleen uw lichaam in te smeren, maar ook uw lippen. Bij langdurige blootstelling aan de stralen van de zon zullen uw lippen snel erg droog en gevoelig worden en misschien zelfs verbranden! Verbrande lippen zijn zeer pijnlijk, dus het is het aan te raden om gebruik te maken van beschermende lipverzorging met SPF factor. Hiermee voorkomt u dat uw lippen uitdrogen of zelfs verbranden.

Lipverzorging van gerenommeerde merken

Het is belangrijk om gebruik te maken van goede kwaliteit lipverzorging. Zo weet u zeker dat uw lippen optimaal worden verzorgd en beschermd tegen de invloeden van de dag. U vindt bij Skin Affair lipverzorging van onder andere Eucerin, La Roche-Posay en Vichy.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »