Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Handverzorging


Handverzorging online bestellen. Vandaag besteld is morgen in huis.

Gerenommeerde Producten voor handverzorging bij Skin Affair


Niets fijner dan uw handen heerlijk verzorgen met een van onze passende handcrèmes. Een handcrème is ideaal wanneer deze snel intrekt, maar ook de geur speelt een belangrijke rol. U wilt natuurlijk wel dat uw handen niet alleen heerlijk zacht aanvoelen, maar ook zeker de geur doet er toe! Bij Skin Affair vindt u niet alleen handcrèmes van de beste merken, maar elk van onze crèmes zijn ook nog eens goed betaalbaar. Voor elk segment bieden wij handcrème aan zodat u zeker iets vindt wat bij u past. Wij vinden het belangrijk dat onze handcrèmes doen wat ze moeten doen. Daarom wordt ons complete assortiment dermatologisch getest om er hoe dan ook zeker van te zijn dat wij niet alleen het allerbeste bieden, maar er ook zichtbaar resultaat is. Bij ons vindt u online merken als La Roche-Posay, Ahava, Decubal, Dermolin, Eucerin en Vichy.

Wat te doen tegen droge handen?

Niets is zo vervelend als droge handen. Maar hoe komt dit eigenlijk en wat kun je er tegen doen?

Oorzaak van droge handen;
Onze handen hebben heel wat te verduren gedurende de dag: afwassen, koken en eigenlijk zo’n beetje alles waarbij je een handeling uitvoert. Er zijn twee oorzaken voor het hebben van droge handen. Zo kan het genetisch bepaald zijn. Naarmate we ouder worden wordt de huid dunner en kan deze ook ruwer en droger worden.

Daarnaast zijn er een aantal invloeden van buitenaf die een negatief effect op je handen kunnen hebben. Denk hierbij aan chemische schoonmaakproducten of het werken in de tuin. Je handen langdurig blootstellen aan heet water zorgt ook vaak voor droge handen. De luchtvochtigheid heeft tevens invloed op de droogte van je huid. In de winter is deze vaak wat lager doordat de verwarming aan staat. Maar ook de airconditioning in de zomer heeft invloed op de luchtvochtigheid. Tot slot kunnen hormonen ook een oorzaak van droge handen zijn. Zwangere vrouwen hebben bijvoorbeeld vaker last van droge handen door de hormoonwisseling.

Wanneer je het idee hebt dat je droge handen niet het gevolg zijn van de hiervoor genoemde oorzaken, kan het ook zijn dat je last hebt van een huidaandoening zoals ichthyosis of eczeem. Breng bij twijfel altijd een bezoek aan je huisarts.

Tips tegen droge handen!

Welke voorzorgsmaatregelen kun je nemen om droge handen te voorkomen?

- Let op je voeding. Drink voldoende water. Daarnaast hebben roken, cafeïne en alcohol een negatieve invloed op je huid.
- Draag handschoenen bij het schoonmaken, afwassen en tuinieren.
- Was je handen met lauw water en gebruik een milde zeep. Bij voorkeur een pH-neutrale zeep.
- Meet de luchtvochtigheid in huis. Deze dient tussen de 40 en 60% te zijn. Door bakjes water aan de radiator te hangen kun je de luchtvochtigheid in huis verhogen.

Bestel handcrème veilig en snel online

Bij Skin Affair plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling met uw favoriete handcrème. Heeft u op een werkdag voor 14:00 uur uw bestelling geplaatst? Dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »