Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Gezichtsmasker


Gezichtsmasker online bestellen. Vandaag besteld is morgen in huis.

EVEN TIJD VOOR JEZELF MET EEN GEZICHTSMASKER 

 

 

 

Het regelmatig gebruiken van een gezichtsmasker is echt geen overbodige luxe. Dus zet je telefoon op stil, laat het bad vol stromen, steek wat kaarsjes aan en smeren maar!

Een masker heeft niet alleen positieve effecten op je huid, maar ook op je geest.  Neem even wat tijd voor jezelf en laat je masker intrekken terwijl je geniet van een warm bad.

JE HUIDCONDITIE VERBETERT 
Door regelmatig een masker te gebruiken, verbetert je huidconditie. Het is belangrijk een masker te kiezen dat geschikt is voor jouw huidtype. Kies bijvoorbeeld een masker speciaal voor een vette huid of één die helpt tegen oneffenheden.
   
JE HUID NEEMT PRODUCTEN BETER OP 
De basis van een gezonde huid is een goede reiniging. Vuil, make-up en olie kunnen ervoor zorgen dat je poriën verstopt raken en je huid de producten minder goed opneemt. De crème die je voor het slapen gaan opsmeert, belandt zo meer in je kussen dan dat 'ie wat voor je huid betekent. Door regelmatig een masker te gebruiken, wordt je huid dieper gereinigd en kan je huid de verzorgingsproducten beter opnemen.
   
DIRECT RESULTAAT
Een belangrijke afspraak of een nieuwe date? Breng dan nog snel even een masker aan. Door de hoge concentratie aan werkzame stoffen heeft een masker direct resultaat. Je huid krijgt een gezonde glans en oneffenheden zijn minder zichtbaar.
   
VOOR IEDER PROBLEEM IS ER EEN MASKER  
Heb je last van huidproblemen, zoals een droge huid, onzuiverheden of beginnende rimpels, dan kan een masker helpen om hier iets aan te doen. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar, dus is er altijd wel één die past bij jouw huidprobleem. 
   
ONTSTOPPEN VAN PORIËN
Maskers helpen bij het verwijderen van vuil en kunnen overtollig talg (die puistjes veroorzaken) absorberen. Het regelmatig gebruiken van een gezichtsmasker v verwijdert ook de opbouw van dode huidcellen, hierdoor blijft je huid langer schoon en voorkom je dat poriën verstoppen.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »