Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Eczeem


Eczeem online. Vandaag besteld is morgen in huis.

La Roche-Posay Lipikar Balsem AP+m 400ml
La Roche-Posay

Lipikar Balsem AP+m 400ml

€28,50
La Roche-Posay Lipikar Balsem AP+m ECO
La Roche-Posay

Lipikar Balsem AP+m ECO

€21,50
La Roche-Posay Lipikar Eczema MED 30 ml
La Roche-Posay

Lipikar Eczema MED 30 ml

€22,95
La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ Douche 400ml
€19,50

VERZORGING BIJ EEN HUID MET ECZEEM 
Eczeem is een oppervlakkige huidaandoening die ook wel dermatitis wordt genoemd. Het verzorgen van eczeem luistert nauwkeurig; elke huid is natuurlijk verschillend en iedere vorm van eczeem vraagt om een andere verzorging en behandeling. Belangrijk om te weten is dat er geen remedie bestaat tegen eczeem. U kunt er helaas niet van genezen door een behandeling. Het komt voor dat eczeem op oudere leeftijd vanzelf over gaat maar gelukkig zijn er wel veel dingen zelf te doen om het eczeem onder controle te houden.

HET VERZORGEN VAN EEN HUID MET ECZEEM

Belangrijk is om goed voor de huid te zorgen, zorg ervoor dat de huid niet de kans krijgt om uit te drogen. Neem bijvoorbeeld een minder lange douche en het liefst ook niet te heet. Gebruik geen gewone zeep maar pH-neutraal of olie bevattende zeep/douche crème. Dep de huid droog in plaats van te wrijven en smeer de huid het liefst meteen in met een vette crème. Regelmatig smeren van crème is belangrijk bij het behandelen van eczeem. Skin Affair heeft een aantal producten in haar assortiment die dan ook kunnen bijdragen om de huid te kunnen kalmeren en te voeden.

Belangrijk om te weten! Een aanvullende verzorging vervangt NOOIT het medisch voorschrift dat u van uw dermatoloog hebt gekregen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »