Betaalmethoden

Betaalmethoden

U kunt eenvoudig kiezen hoe u wilt betalen. We bieden de volgende betaalmethoden aan:

 1.        iDEAL (NL) (gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk u online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. Om met iDEAL te betalen kiest u tijdens het afrekenen voor Multisafepay en vervolgens iDEAL.

2.        Bankoverschrijving

U kunt probleemloos via een bankoverschrijving betalen. Als u kiest voor bankoverschrijving via Multisafepay worden al uw gegevens automatisch voor u ingevuld. Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en wordt gezorgd voor snelle verzending.


3.       
Credit Card (Visa/Master Card)

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeldt staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

Afhalen:

Helaas kunt u de producten niet bij ons afhalen. Wij zijn een internetbedrijf en hebben geen faciliteiten om u op adequate wijze te kunnen ontvangen. Uw bestellingen worden per post na ontvangst van uw betaling naar u toegezonden.


Contact:

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag. U kunt ons 24 uur per dag mailen; [email protected] 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »