Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Vichy Nutrilogie

Vichy Nutrilogie 1 Droge Huid
€22,95 €19,50
Vichy Nutrilogie 2 Zeer Droge Huid
€22,95 €19,50
Vichy Nutrilogie Balsem
€23,50 €19,95
Vichy Nutrilogie Nacht
€23,50 €19,95

NUTRILOGIE - INTENSIEVE VOEDING VOOR DE ZEER DROGE EN GEVOELIGE HUID

Nutrilogie is een verzorgende lijn voor de droge en gevoelige huid. Deze verzorgende lijn richt zich op de droge huid waardoor uw gezicht beetje bij beetje meer gaat stralen. Alle producten richten op het verzorgen van de droge gezichtshuid. Zelfs een extreem droge huid krijgt na verloop van tijd de uitstraling van een normale huid door de intensieve verzorging die deze gezichtsverzorging u biedt. Dat wil toch iedereen? Bekijk hier het aanbod van Skin Affair om op de hoogte te zijn van de verschillende producten die uw huid in ongeveer 28 dagen weer tot een juiste vochtbalans brengt. Zo gaat uw huid optimaal stralen!

Dagcrème van Vichy Nutrilogie

Om uw huid optimaal te verzorgen, kunt u kiezen Nutrilogie 1 Droge Huid. Het Thermaal Bronwater van Vichy zorgt voor een kalmerend, versterkend en herstellend effect waardoor de huid met behulp van de juiste formule erg prettig aanvoelt. Heerlijk toch, zo’n zacht babyhuidje? Laat uw huid elke genieten van de overheerlijke dagcrème. Heeft u last van een extreem droge huid? Dan kunt u kiezen voor Nutrilogie 2 Zeer Droge Huid. Deze dagcrème zorgt ervoor dat de trekkerigheid van uw huid verdwijnt en u daarom optimaal kunt ontspannen.

Binnen Vichy Nutrilogie vindt u diverse nachtcrèmes

Dagcrème en nachtcrème is nu eenmaal niet hetzelfde en daarom heeft Nutrilogie ook een heerlijke nachtcrème voor u in het assortiment. Deze nachtverzorging bereidt uw huid optimaal voor op het slapen gaan waardoor u klaar bent voor een heerlijke nachtrust. Het voordeel van nachtcrème is dat de celvernieuwing in de nacht veel actiever is waardoor uw huid zich beter kan herstellen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »