Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Ahava Apple Of Sodom


De producten van Ahava Apple of Sodom bevatten het revolutionaire Botoxlike toxine-extract voor diepe rimpels en een huidverzachtende essence.

APPLE OF SODOM

AHAVA Dead Sea Laboratories, pionier en leider in de ontwikkeling en productie van schoonheidsproducten uit de Dode Zee, lanceert een revolutionaire productlijn met vier nieuwe huidverzorgingsproducten die verrijkt zijn met Dode-Zee mineralen. De nieuwe productlijn bevat een 24-uurs crème, een nachtmasker, een filler voor diepe rimpels en een huidverzachtende essence; alle producten bevatten een revolutionaire Botoxlike toxine-extract, het resultaat van een uitgebreid vier jarig onderzoek van de laboratoria van AHAVA.

De Apple van Sodom collectie is een baanbrekende huidverzorgingsproductlijn, ontworpen met een revolutionaire technologie die gebaseerd is op de vrucht van de Apple of Sodom-boom (Calotropis procera), oorspronkelijk gevonden in het gebied van de Dode Zee. De Apple of Sodom is een prachtige plant; het vruchtvlees bevat een melkachtige nectar die ook gebruikt werd door de oude stammen om geneesmiddel te maken om hiermee verschillende medische aandoeningen te behandelen. AHAVA is het eerste cosmeticabedrijf dat de helende eigenschappen en toxine uit de Apple of Sodom gebruikt om een modern anti-aging ingrediënt te creëren. Het exclusieve gepatenteerde Apple of Sodom™ Complex, in combinatie met AHAVA's gepatenteerde Osmoter™, activeert de stamcellen, afgeleid van de Apple of Sodom, om huid te helpen te vechten tegen externe stressoren die chronische ontstekingen creëren en de huidveroudering versnellen. Van het Apple van Sodom™ Complex is klinisch bewezen dat het geavanceerde rimpels behandelt door de gezichtscontouren te verstevigen en te verstrakken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »