Vichy Dercos

DERCOS - HAARVERZORGING VOOR HAAR- EN HOOFDHUID

 
TIJDELIJK EEN HAARBORSTEL CADEAU BIJ EEN DERCOS PRODUCT*
 
Vichy Dercos shampoo voor iedereen

Dercos heeft haarverzorging voor diverse haarproblemen. Beschadigd, droog, vet of normaal haar? U kunt er helaas niet altijd iets aan doen, maar toch zijn niet alleen externe factoren als weersomstandigheden van invloed op uw haar. Uiteindelijk is de verzorging van uw haar een belangrijke interne factor. Deze haar productlijn kan u daar een handje bij helpen. Voor elk soort haar is er namelijk wel een passend product waardoor uw haar weer straalt tot letterlijk in de (haar)puntjes. U zoekt een shampoo tegen roos of haaruitval? Geen enkel haar probleem is een probleem bij Dercos. Skin Affair biedt diverse verzorgende haar producen aan waardoor u en uw haar schitteren van binnen én van buiten.
 
De Anti-Roos Shampoo Gevoelige Hoofdhuid zorgt ervoor dat uw gevoelige hoofdhuid beter wordt gemaakt. Deze shampoo is multifunctioneel, want hij werkt én tegen roos én tegen een onprettig gevoel op uw hoofdhuid. Wat wilt u nog meer? Zodra u deze voedende shampoo in huis heeft kunt u beginnen met de ideale verzorging van uw haar. U heeft geen last van roos, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Dercos Nutri Reparateur Shampoo; deze shampoo voedt en herstelt uw haar en is ideaal voor droog en beschadigd haar. Dat is fijn, twee in één!

De verzorgende Vichy Dercos conditioner

Buiten shampoo om, kunt u ook kiezen voor de Dercos Conditioner. Deze conditioner is geschikt voor het voeden en herstellen van uw haar. Niet alleen droog haar past binnen het plaatje van deze conditioner, maar ook beschadigd haar. Een voordeel is dat de conditioner geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. 

Verschillende Vichy Dercos ampullen 

Naast shampoo en conditioner, heeft Dercos ook haar ampullen. Altijd al uw haargroei willen stimuleren? Met Dercos Aminexil Clinical 5 stimuleert u niet alleen uw haargroei, maar creëert u ook nog eens nieuwe haren. Vindt u het vreselijk dat beetje bij beetje steeds meer van uw hoofdhuid zichtbaar wordt en uw haar uitvalt? Dan zijn deze ampullen zeker het proberen waard!

*voor deze actie geldt zolang de voorraad strekt, één borstel per klant

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »