Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Mijn huidtype is een
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

La Roche-Posay Nutritic Intense


La Roche-Posay Nutritic Intense online bestellen. Een beter leven voor een gevoelige huid. Vandaag besteld is morgen in huis.

La Roche-Posay

Nutritic Intense

Nutritic Intense is een diepwerkende, voedende en herstellende crème geschikt voor de droge huid. De huid is verlost van het pijnlijke gevoel van een trekkerige huid.
€21,50
Kopen
La Roche-Posay

Nutritic Intense Rijk

Nutritic Intense Rijk is een diepwerkende, voedende en herstellende crème geschikt voor de droge huid. De crème verlicht het pijnlijke gevoel van de droge tot zeer droge huid.
€24,50
Kopen
Nutritic Lippen is een transformerende verzorging voor uitgedroogde lippen. De balsem verzorgt de 4 tekenen van droge en gevoelige lippen: prikken, kwetsbaarheid, dun oppervlak en kloofjes.
€6,75 €5,25
Kopen

NUTRITIC INTENSE - INTENSE VERZORGING VOOR DE DROGE EN GEVOELIGE HUID

De producten van Nutritic Intense zijn zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. La Roche-Posay is al meer dan 50 jaar betrokken bij de dermatologie, en pionier op het gebied van de evaluatie van de impact van dermo-cosmetica op de levenskwaliteit van patiënten. Mede door deze jarenlange ervaring heeft La Roche-Posay het eerste voedende product ontwikkeld dat de droge en gevoelige huid ontlast, versterkt en kalmeert, om haar te verlossen van dat pijnlijke gevoel. Al deze ingrediënten zijn te vinden in de producten van Nutritic Intense. Het complete assortiment is zeer voordelig te bestellen bij Skin Affair.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »