Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Clineral D-MEDIC

D-MEDIC Foot Cream behandelt diabetische voetproblemen, de crème voorkomt droogte, ruwheid en kloven. De voeten worden zacht en minder gevoelig voor verwondingen en ontstekingen.
€23,50 €21,15
Kopen
D-MEDIC Foot Gel-Scrub behandelt diabetische voetproblemen, de gel-scrub verwijdert de droge huidlagen en herstelt de zachtheid van de huid.
€18,50 €16,60
Kopen

CLINERAL D-MEDIC BEHANDELT DIABETISCHE VOETPROBLEMEN

Een diabetisch-gerelateerde slechte conditie van de huid en de voeten heeft een intensieve verzorging nodig om de huid in tact te houden en infecties te voorkomen. Bij het goed verzorgen van deze voeten kunnen ernstige problemen voorkomen worden. Clineral's D-MEDIC formules bevatten Dode Zee mineralen, waarvan klinische bewezen is dat ze effectief zijn op het verminderen van droogte en preventief werken tegen ruwheid en kloven.

Clineral's D-MEDIC lijn is ontwikkeld als een dagelijkse preventieve verzorging om symptomen van diabetische voeten te voorkomen. De aangename texturen versterken de huid op een natuurlijke wijze, hydrateren intensief en maken de huid minder kwetsbaar voor scheuren en ruwheid. De voeten worden zacht en minder gevoelig voor verwondingen en ontstekingen.

  • Ideaal voor het preventief behandelen van de voeten tegen het ontstaan van symptomen van diabetische voeten. Voorkomt wondjes, infecties en de daarop volgende complicaties
  • De producten kunnen gebruikt worden samen met voorgeschreven medicijnen
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »