Mondkapje - 50 stuks verpakking
Mondkapje - 50 stuks verpakking
€21,95

Mondkapje - 50 stuks verpakking


Voor 15:00 besteld, morgen in huis
             
€49,95
€21,95

Productomschrijving:

De Mondkapjes bestaan uit drie lagen en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Door het ontwerp hebben ze een ideale pasvorm. Leverbaar in verpakkingen van 50 stuks. Let op Vanaf 1 juni is het verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen

Product informatie

De Mondkapjes bestaan uit drie lagen en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Door het ontwerp hebben ze een ideale pasvorm. Leverbaar in verpakkingen van 50 stuks.

Hoe gebruik ik het mondmasker?

  • Voor het opzetten van een masker is het belangrijk om je handen te desinfecteren, zodat het masker niet besmet raakt.
  • Het is essentieel dat een mondkapje goed aansluit op je gezicht. Het masker moet dus strak zitten en er mag geen haar tussenkomen.
  • Een gezichtsmasker mag tijdens het dragen niet even om de nek hangen en daarna weer worden opgezet: dan kunnen binnen- en buitenkant van het mondkapje besmet raken. Het is überhaupt niet verstandig om het masker tijdens het dragen aan te raken, eveneens vanwege besmettingsgevaar.
  • Het is niet verstandig om hetzelfde mondkapje meerdere malen te dragen. Aangeraden wordt een mondmasker meerdere malen per dag te vervangen.
  • Bij het afzetten van een mondkapje, moet je meteen je handen goed wassen. In het geval van een herbruikbaar gezichtsmasker, moet deze meteen op hoge temperatuur worden gewassen. Andere mondkapjes kunnen bij het restafval
Lees meer

Klantbeoordelingen


0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »