Filter de resultaten:

Lichaamsdeel
Ik ben op zoek naar
Filter de resultaten

Vichy Lumineuse

Vichy Lumineuse Droge Huid 01 Nude
€18,95 €16,10
Vichy Lumineuse Droge Huid 02 Peach
€18,95 €16,10

LUMINEUSE - GEKLEURDE DAGCRÈME VOOR EEN STRALENDE TEINT

Wat meer kleur in uw gezicht, dat is eigenlijk de functie die Lumineuse vervult. Met deze getinte dagcrème krijgt u een stralende teint in uw gezicht. Deze dagcrème is er zowel voor de droge als de normale huid. U kunt tevens kiezen uit twee verschillende kleur tinten waardoor één van de twee crèmes sowieso geschikt is voor uw eigen huidskleur. Ideaal dat uw huid hydrateert wordt en tegelijkertijd ook nog kleur krijgt waardoor uw huid straalt en in goede gezondheid verkeert. Zo maakt het helemaal niet meer uit of u een keertje laat naar bed bent gegaan of juist last heeft van wat rode plekjes, want met deze crème kunt u dit mooi wegwerken tot het gewenste resultaat.

Met Vichy Lumineuse een droge huid tegengaan

De Lumineuse 01 Clair Nude droge huid is een gekleurde dagcrème. Wanneer u deze op uw gezicht smeert, is één ding zeker; uw gezicht bevat hoe dan ook een stralende teint. Buiten dat deze crème uw gezicht een extra glans geeft, hydrateert, beschermt en voedt hij tegelijkertijd ook de huid. De dagcrème is vooral erg geschikt voor de droge huid en zorgt ervoor dat u van binnen en buiten stralend het dagelijkse leven door kan. 

Bescherm de normale huid met Vichy Lumineuse

Lumineuse gekleurde dagcrème voedt uw huid met (pro-)vitamine B5 en A en fruitzuren. Deze fruitzuren reinigen uw huid tot in de puntjes en daarnaast functioneren ze ook als peeling. Een gekleurde dagcrème is ideaal voor mensen die foundation te heftig vinden. Lumineuse is makkelijk aan te brengen en laat uw huid er fris en stralend uitzien. 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »