< Terug naar overzicht Vichy Minéral 89: een fris begin van de dag!

Vichy Minéral 89: een fris begin van de dag!


VICHY MINÉRAL 89: JOUW DAGELIJKSE BOOSTER

Een fris begin van de dag!

Wat is het?

Het Minéral 89 booster is hét paradepaardje van Vichy. Geïnspireerd op Aziatische skin care trends, is er een extra verzorgende stap in onze huidverzorgingsroutine bijgekomen.

De booster bevat een minerale formule met slechts 11 ingrediënten en is geschikt voor alle huidtypes. Het product zorgt voor versterking van de huidbarrière en maakt de huid beter bestand tegen stress, vervuiling en vermoeidheid. Allemaal factoren waar we dagelijks mee te maken hebben.

De formule is verrijkt met de unieke combinatie van Mineraliserend Thermaal water van Vichy, in een concentratie van 89% en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Een goede eigenschap van hyaluronzuur is dat het ingrediënt vocht vast kan houden. Hierdoor versterkt het ingrediënt de huidbarrière en beschermd tegen schade door vrije radicalen. Dit maakt het product zeker voor de rijper wordende huid uitermate geschikt.

Voor wie is het?

Het Minéral 89 booster is ontworpen voor alle huidtypes en voor alle leeftijden. Het product is aan te bevelen voor de huid die behoefte heeft aan meer hydratatie en bescherming van schadelijke invloeden van buitenaf.

Hoe gebruik je het?

Het product is een booster die ’s ochtends kan worden aangebracht na het reinigen van het gezicht. De textuur van de booster zit tussen een serum en een gel in. Eén pompje geeft voldoende product af om zowel het gezicht als de hals mee te nemen, waardoor de booster zeer zuinig in gebruik is.

Waarom raadt Skin Affair dit product aan?

Uit recent onderzoek van Vichy is de bewezen doeltreffendheid van het product getest gedurende 4 weken op 52 (Aziatische) vrouwen. Ruim 94% van de testpersonen merkte op dat hun huid er stralender uitzag. Zelfs 87% van de vrouwen gaf aan dat hun huid veerkrachtiger oogde dan vóór het gebruik van de Minéral 89.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het product op onze website en probeer het zelf! Klik hier.

Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »