Actinica Actinica Lotion
Actinica Lotion
€17,96
Actinica

Actinica Lotion


Voor 14:00 besteld, morgen in huis
             
€19,95
€17,96

Productomschrijving:

Actinica Lotion is een medisch hulpmiddel dat bescherming biedt tegen UVA- en UVB-straling. De lotion is speciaal ontwikkeld voor mensen met een verhoogd risico op het ontwikkelen van huidkanker door blootstelling aan UV-straling.

Product informatie

Actinica® Lotion

Dit medisch hulpmiddel biedt bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. De lotion is speciaal ontwikkeld voor mensen met een verhoogd risico op het ontwikkelen van huidkanker door blootstelling aan UV-straling. Door de huid te beschermen tegen UV-licht kan huidkanker worden voorkomen. Het is dan ook met name voor mensen met een verhoogd risico op huidkanker heel belangrijk om de huid het hele jaar door zoveel mogelijk te beschermen tegen blootstelling aan de zon. Blootstelling aan UV-licht moet het hele jaar door (van de lente tot de winter) worden voorkomen, zelfs bij bewolkt weer.

De Lotion bevat een combinatie van moderne fotostabiele UV-filters die een breed spectrum beslaan zodat de UV-straling wordt geabsorbeerd, weerkaatst en verstrooid. De mate van UV-bescherming is getest aan de hand van Europese cosmetische eisen voor zonnebrandproducten. Het UVB- en UVA-beschermingsniveau valt in de hoogste categorie; "zeer hoge UV-bescherming".

De lotion heeft extra hydraterende eigenschappen om de structuur van de huid te verbeteren. De lotion is niet geparfumeerd en bevat geen PEG-emulgatoren. Dit zorgt ervoor dat de de liposomale lotion goed wordt verdragen en geschikt is voor alle huidtypes.

GEBRUIKSADVIES
Voor een optimale bescherming dient de lotion elke ochtend te worden aangebracht op de lichaamsdelen die worden blootgesteld aan UV-straling en die niet door kleding bedekt worden. Breng vóór blootstelling aan de zon aan én voordat u andere cosmetische producten aanbrengt. Laat de lotion eerst in de huid intrekken voordat u andere cosmetische producten aanbrengt.

Hoewel Actinica® urenlang een zeer hoge bescherming biedt, is het belangrijk dat u uw huid niet te lang blootstelt aan de zon als u een zeer gevoelige huid hebt of als uw huid al eens is beschadigd door UV-licht. Bij correct gebruik voorkomt deze lotion schade aan de huid door UV-licht. De lotion mag echter niet worden gebruikt om langer in de zon te kunnen blijven.

Dankzij de handige doseerpomp is de lotion eenvoudig te doseren, zodat u altijd de correcte hoeveelheid kunt aanbrengen.


INGREDIËNTEN:
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl, Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl pMethoxycinnamate,
Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylene bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol,
Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylparaben, Methylparaben, Hulpstoffen

INHOUD
80ml          

Lees meer

Klantbeoordelingen

Hans

Mijn dermatoloog raadde mij aan dit product te gebruiken voor de vlekjes op mijn gezicht. Ik gebruik het nu al enige tijd en de vlekjes zijn al een stuk minder.

Uw review toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »